Ökologistic Környezetvédelmi Alapítvány

Tégy egy lépést! Mindegy mekkorát!
belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Hangakció
- 2015.03.05.

Fehér por ami zöldít!

tovább >>Terepen voltunk.
- 2015.09.11.

Látogatást tettünk egy önkéntesünknél, aki a városközpontban egy elhagyatott, kétes sorsú épületében lakik. A valaha szebb napokat megélt a városban élők által egy bizonyos színhez köthető épület egykor egészségügyi intézményként funkcionált.

tovább >>
Együttműködésben a SZEM Baráti Kör Egyesülettel


A Szellemi Ember Baráti kör programjai és munkássága során olyan küldetést vállalt fel, melyhez Alapítványunk is örömmel csatlakozott. Több rendezvényen vállaltuk közösen a következő célok megvalósítását:
Környezettudatos gondolkodás megélése, tanítása, a felelősségteljes társadalmi részvétel aktivizálása.
Közösségszervezés egy élhetőbb világ, az önállóság, az önellátás és az önrendelkezés mind magasabb fokú megélésére, tanítására.
A jövőben ezen eszméket kívánja a SZEM továbbvinni átívelve saját működési területét, melynek megvalósításában szakmai segítséget és önkénteseket biztosítunk.


Tündérkertünk szakmai partnere

Biogyömbér kft

A biogazdálkodás, mint fenntartható gazdálkodási forma elterjedőben van. A kiskertes, ónéllatátoknak és a kistermelőknek is megbízható és gyakorlatias segítséget nyújt szakmai partnerünk.Magyarország egyetlen biokertészeti webáruházának üzemeltetője, ahol a termékek mellé szaktanácsadás is jár!
Ökológiai dombágyásuk lehetőséget teremt, hogy kis helyen bőséges és egészséges termésmennyiséget érhessünk el.


További partnereink

Ahonnan a gyűjtéshez konténereket biztosítunk.
Semicont'06 Kereskedelmi Kft.
Telephely cím: 2131-Göd, Nemeskéri út 100.Bács-Plast Kft
Újrahasznosított anyagok felhasználásával gyártanak műanyag termékeket ipari, mezőgazdasági és háztartási célokra egyaránt.

A kupakokat nekik szállítjuk. Mintatermékeik rendezvényeinken, kitelepüléseink alkalmával megtekinthetőek.A Hidro-Mobil Kft magasan képzett, felkészült szakmai háttérrel, az ipari vállalkozások megbízható partnere. Támogatásával hozzájárult a "Környezetbarát munkahely" programunk működtetéséhez.

Honlapkészítés